Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlük şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir gestaltsı vardır.

Yangın kapılarını yıldızlı alıkoymak bağırsakin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş esrar  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın başka varyasyonları vardır. Buna misal şekilde bapları kilitli yapmak yürekin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın çıhun ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanların ve alakadar binanın güvenliğini sağlayan kapıya yangın kapısı adı verilmektedir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir müddet ısı ve flama geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu hesap hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı genellikle 60 dakika, B klası bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Çıkış Kapısı Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rakiplik kabilinden faktörlere bağlı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapkaloriın elan mualla bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede daha hesaplı olabileceği dair hemfikirler.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve Yangın Merdiveni Kapısı kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kanat adetsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir gereç ile binalacak üretimlerde yangın kapısı bedelı belirlenebilmektedir.

1 mm yahut daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına göre çok elan uz ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz üzere bedelı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın yükselmekı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Binalarda belli başlı standartlarda önem alması müstelzim yangın bapları aynı Yangın Kapısı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page