Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması binalabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en şayeste paha politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının sıkı yoğunya kapanmasını katkısızlamaktır.

Dolgular ile kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları şişman benibeşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı yetişkin binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Birbunca şirket ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve emanet emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Kırmızıüminyum kapılar, bedduaşap baplar ve çelik kapılar imalatında istenen niteliklere için farklı özellikte kapılar da binaların mimari gestaltsına veya bapların kullanılacağı sektöre bakılırsa çeşitli olabilmektedir.

Adı yangın merdiveni olsa da baskın ve yer sarsıntısı afetlerinde de en doğru merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın emanetını kurtardığında henüz oflaz anlaşılacaktır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; huzur sayısı 4’ü geçmeyen ve seans lakinçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında baz olarak yangı merdiveni bulunması gereken dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Sertifikalı yangın bapları ile müstelzim kalite esenlanmakta olup, talebe göre aksesuarlar da eklenebilmektedir

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına göre belli yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış kapılarının) belli başlı durumlara gereğince TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla müşterek binanın acilen zifosaltılmasına olanak tanılamar, yapı emniyetliğini katkısızlar. Ivedili çıkış bapları binaların dokumasına ve ferahliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın kapısı istanbul fi yatı Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince değsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page